Spodbujanje in vzdrževanje dojenja

Osnovni modularni tečaj in učna delavnica

05. - 07.

marec 2020

UKC LJUBLJANA – GINEKOLOŠKA KLINIKA

Tridnevni tečaj bo potekal v UKC Ljubljana od 5. – 7. marec 2020. Na tečaju  bodo zdravstveni delavci pridobili temeljno znanje za pomoč in svetovanje materam na področju dojenja in laktacije.

Nacionalni odbor za spodbujanje dojenja pri Slovenski fundaciji za UNICEF organizira UNICEF-ov in SZO osnovni modularni tečaj ter učno delavnico o dojenju in laktaciji, na katerega ste vabljeni zdravstveni delavci vseh profilov. Še posebej vabljeno osebje Novorojencem prijaznih porodnišnic in Dojenju prijaznih zdravstvenih ustanov, ki kot ustanove nosijo posebno poslanstvo zaščite in spodbujanja dojenja, ter tiste zdravstvene ustanove, ki si želijo pridobiti ta naziva.

Organizator

Nacionalni odbor za spodbujanje dojenja pri UNICEF-u Slovenija.

Prijava

Prijavite se lahko do 28.02. 2020 z izpolnitvijo spletne prijavnice ali natisnite in izpolnite fizično prijavnico.

Kotizacija

220,00 EUR (DDV je vključen v ceno). V kotizacijo je vključena pravica do udeležbe na predavanjih, delavnicah in v razpravah ter pisno gradivo predavanj, osvežitve v odmorih in kosilo.

Licenčne točke

Udeležba na strokovnem srečanju zagotavlja licenčne točke pri Zbornici zdravstvene in babiške nege Slovenije in kreditne točke pri Zdravniški zbornici Slovenije.