Skupaj ohranjajmo dojenje

Strokovno srečanje o dojenju in laktaciji

6. oktober 2017 v Kulturnem centru Laško

Vabimo vas na tradicionalno strokovno srečanje o dojenju in laktaciji, ki bo potekalo v petek, 6. oktobra 2017 v Kulturnem centru Laško pod naslovom Svetovnega tedna dojenja »Skupaj ohranjajmo dojenje«.

PRIJAVA UDELEŽBE


Prijava ni mogoča, ker je dogodek že potekel.

PRIJAVE ZAKLJUČENE

Cilj strokovnega srečanja ob tednu dojenja v Sloveniji je aktivna izmenjava izkušenj o dojenju in materinemu mleku. Srečanje je namenjeno strokovnjakom različnih profilov, kot so: družinski zdravniki, pediatri, porodničarji, patronažne medicinske sestre, svetovalke za dojenje, zdravstveno osebje porodnišnic, pediatričnih oddelkov in ambulant ter drugih ustanov, kjer obravnavajo doječe matere in njihove otroke.

Organizatorji so povabili domače in inozemske strokovnjake, ki delujejo na področju dojenja in prehrane otrok. Predviden je tudi dodaten čas za čim bolj aktivno razpravo o predavanjih ter izmenjavo izkušenj o laktaciji in dojenju v različnih okoljih.


PROGRAM STROKOVNEGA SREČANJA

ORGANIZATORJI

Nacionalni odbor UNICEF-a Slovenija za spodbujanje dojenja.
Društvo svetovalcev za laktacijo in dojenje Slovenije.
Ministrstvo za zdravjeKRAJ SREČANJA

Kulturni center Laško, Trg svobode 6, 3270 Laško.


PRIJAVA

Možnost prijavite podaljšujemo do 29. 9. 2017, obvezna je izpolnitev prijavnice.


KOTIZACIJA

110,00 eur (DDV je vključen v ceno). Upokojenci in študentje imajo prost vstop. V kotizacijo je vključena pravica do udeležbe na predavanjih in v razpravah ter gradivo s povzetki predavanj.


LICENČNE TOČKE

Udeležba na strokovnem srečanju zagotavlja točke CERP ter licenčne točke pri Zbornici zdravstvene in babiške nege Slovenije (pasivni 7 LT, aktivni 11 LT) in pri Zdravniški zbornici.